Quantcast

Supervivents: Carlos Lozano visitarà a Miriam Saavedra a Hondures

Carlos Lozano ha posat rumb a Hondures per donar-li una sorpresa a la seva nòvia, Miriam Saavedra.

El presentador, que divendres passat es va estrenar a Cuatro amb 'Granjero busca esposa', ha decidit cancel·lar tots els seus compromisos professionals per poder retrobar-se amb Saavedra. Entre altres coses, l'ex concursant de 'GH VIP' tenia el compromís d'aparèixer a la Gala Míster Espanya Internacional, però ha preferit viatjar a Hondures.

Miriam Saavedra va esdevenir la segona expulsada del reality de Mediaset, però en el seu desterrament amb Yurena està regalant molts grans moments als espectadors de 'Supervivientes'.

A la gala de 'Supervivientes' d'aquest dijous viurem el retrobament en directe i ntre Carlos Lozano i Miriam Saavedra. Així ho ha anunciat Sandra Barneda aquest dimarts a la nit a 'El Debat'.

Després de saber que Lozano estava ja de camí a Hondures, Laura Matamoros, col·laboradora d' 'El Debat' de 'Supervivientes' i enemiga de Lozano en 'GH VIP', no va dubtar a mostrar les ganes que té que expulsin Miriam.

"Em diuen que Carles s'ha anat nerviós, que té moltes ganes de veure a la Miriam, que té moltes gràcies d'abraçar-la" , ha assegurat Sandra Barneda. " Doncs que la facin fora ja" , va dir Matamoros.