Quantcast

Una cambrera de Starbucks confon Helen Hunt amb Jodie Foster

Si freqüentes Starbucks habitualment, t'hauràs adonat que la persona que t'ha atès sol posar el teu nom en les comandes que has realitzat. Sí, et demanen el teu nom i després en el cartró pots presumir d'això. No obstant això, si ets una estrella del cinema no cal perquè tothom et coneix.

Això és el que devia pensar Helen Hunt, protagonista de 'Millor impossible', que va entrar a un establiment de Starbucks a demanar una llimonada per emportar. La cambrera, segura de qui era, va reconèixer ràpidament a l'actriu i no només no li va demanar el nom, sinó que amb certesa li va fer l'ullet i li va deixar anar un sincer: "Ho tinc!".

I no, no ho tenia. Per què? Perquè en lloc de posar el nom d'Helen en el vas de la llimonada, l'empleada de la cadena de cafès posar, tan tranquil·la, el de Jody. Sí, l'havia confós amb Jodie Foster , la protagonista de 'El silenci dels anyells'.

L'actriu es va prendre amb humor aquesta anècdota a Starbucks, ja que en alguna que una altra ocasió molts tuiters han assegurat que la semblança física entre ella i Foster és més que evident.

Ordered mi drink @ Starbucks Asked the barista if she wanted my name. She winked and said. We gotcha #JodieFoster pic.twitter. com / ItjBZoJzP2

& mdash; Helen Hunt (@HelenHunt) 23 maig 2016

Des de Starbucks han volgut demanar disculpes ràpidament a l'actriu, a la qual segurament recompensaran en la propera visita .