Quantcast

Troba un condó en una pizza, reclama i rep una curiosa resposta

Charlene Quirk va demanar dues pizzes al seu restaurant favorit, en el qual sol ordenar des de fa 14 anys. Com sempre, el menjar va portar en les seves respectives caixes i unes bosses tèrmiques que ajuden a mantenir la temperatura de la comanda. Fins aquí, tot perfecte. Quin va ser el problema? Després de parar la taula i al disposar-se a menjar la pizza, al moment d'obrir-les, va notar que a sobre de la taula del menjador hi havia un condó usat . Com havia arribat allà?

Impactada, va trucar al restaurant per informar que havia passat. Li va dir al nou gerent que el condó estava dins de les bosses tèrmiques i que és probable que hi hagués estat des del local.

La jove va publicar en el seu compte de Facebook algunes fotografies del condó i un text que es viralizó a les xarxes per la contestació que li va donar l'encarregat del restaurant a on va demanar la pizza. I és que el nou gerent, es va mostrar enfadat i hostil. "Em va prohibir tornar a ordenar del seu restaurant. Em va dir que em fotés i que m'ho quedés i el fes servir".

La publicació ha estat compartida més de 1.400 vegades i ha rebut milers de comentaris d'usuaris sorpresos pel condó i per la reacció de l'home encarregat del local i de servei al client.