Quantcast

S'omple la plaça de la Rotonda per homenatjar a Albert Llovera

“M'agrada que em facin reconeixements i sobretot a casa”, el pilot andorrà Albert Llovera, s'ha mostrat molt agraït amb l'homenatge que aquest dimecres se li ha fet a la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella com a reconeixement del resultat durant la seva participació en el Dakar 2016. L'esportista ha assegurat que a la seva tornada al país després d'aquesta prova, sempre l'han rebut molt bé, però aquesta última edició especialment perquè “la gent ha fet molt seguiment”.

L'acte ha consistit en l'exposició del camió adaptat amb què va participar al Dakar 2016, i tots els que ho han desitjat han pogut pujar i comprovar la dificultat per accedir-hi. És per això que ha fet una demostració i ha explicat la logística que segueix per poder participar en una prova com aquesta amb les seves condicions.

Acompanyat per altres pilots que li han volgut donar el seu suport en aquest acte, Llovera ha visualitzat un vídeo resum del Dakar 2016 que s'ha projectat en una pantalla gegant al mig de la plaça.

El corredor andorrà s'ha compromès aquesta temporada a córrer tres proves del mundial, i un cop provi el cotxe ja decidirà els futurs reptes.