Quantcast

Bustamante confon la bandera de Veneçuela amb la de Colòmbia

Llatinoamèrica és molt important per a alguns artistes espanyols que triomfen gairebé tant o més que al seu propi país. Tenen milions de fans i ells mateixos els mostren el seu afecte des de l'altre costat del toll. David Bustamante pretenia precisament això amb els seus seguidors de Veneçuela i es va gravar un vídeo a Facebook manant-ànims en aquests moments tan complicats per al país.

"És veure aquesta bandera i recordar-me de tots els meus panes de Veneçuela" , diu el cantant per començar. L'únic del que no es va adonar és que la bandera no era la del país veneçolà, sinó la de Colòmbia .

Una relliscada que no ha passat desapercebut i que segurament no els hagi anat molt bé als seus seguidors veneçolans. Això sí, la intenció és el que compta i cal admetre que les banderes d'aquests dos països guarden força similituds, ja que tenen els mateixos colors. La bandera de Colòmbia té la franja groga molt més gran que la veneçolana, que a més té vuit estrelles de la franja blava.

Bustamante va decidir esborrar el vídeo dels seus comptes a les xarxes socials després d'adonar de l'error, però ja circula per les xarxes per a la mofa de molts usuaris.