Quantcast

Mango llança una col·lecció per al Ramadà

En el món de la moda toca reinventar-se contínuament, i això és precisament el que sembla que ha volgut fer Mango. I és que, la multinacional espanyola traurà al mercat una col·lecció dedicada a l'Ramadà el proper dilluns 30 de maig.

Per a Mango no és cap novetat obrir el seu mercat i internacionalitzar. Per això, ara ha volgut fer l'ullet al món musulmà, dissenyant aquesta col·lecció especial.

En aquesta proposta especial de Mango , pensada per afrontar el Ramadà, es podran trobar peces com armilles, jaquetes lleugeres, camises oversize, caftans, túniques, i vestits llarg . Quant als teixits, seran principalment de popelín i de antelina. També tindran molt protagonisme els acabats setinats i l'encaix.

En total seran 45 peces dissenyades exclusivament per al període de dejuni del Ramadà, que arrenca el 6 de juny, les que es podran trobar a les botigues de Mango des dilluns que ve.

"Sensibilitzar-se amb les característiques de mercats com l'àrab, l'asiàtic, països freds o de temporada invertida forma part de l'ADN de Mango", ha explicat la companyia en un comunicat.