Quantcast

Renée Zellweger es retoca la cara de nou

Renée Zellweger s'ha convertit en una mena de 'addicta' a les operacions d'estètica. La protagonista de 'Bridget Jones' ha estat vista pels carrers de Los Angeles (Estats Units) passejant pels voltants del seu habitatge amb roba esportiva i amb una safata de cafès per esmorzar.

No, la roba no va ser el que més ha sorprès en les xarxes socials sinó l'aspecte rejovenit de la seva cara. Pel que sembla, Zellweger ha optat, en aquesta ocasió, per augmentar la grandària dels seus llavis, especialment el superior, que seria fins a dues o tres vegades més gruixut que l'inferior. L'actriu, tal com pot veure a la imatge, també ha eliminat de la cara i del seu coll totes les arrugues que li han anat apareixent en aquests últims dos anys.

Va ??ser en octubre de 2014 quan Renée Zellweger sorprenia reapareixent en un acte públic amb un canvi d'imatge que deixava sense paraules als fotògrafs presents a la catifa vermella de l'esmentat esdeveniment. En el seu moment, l'actriu va assegurar que aquest nou aspecte es devia al fet que portava una vida "diferent, sana i feliç", sense desmentir ni confirmar aquest retoc estètic.

Què dirà ara? Els experts consideren que en la seva nova imatge afecta (i molt) el evident augment de pes que ha patit l'actriu en els propers mesos.