Quantcast

Les bogeries i excentricitats de Tom Cruise per culpa de la Cienciologia

-

1
Creure que la seva filla està posseïda i vol fer-li un exorcisme L'última bogeria de Tom C

Creure que la seva filla està posseïda i vol fer-li un exorcisme L'última bogeria de Tom Cruise és, per a molts, una autèntica barbaritat. I és que, se li ha ficat al cap que la seva filla Suri necessita que li practiquin un exorcisme. El motiu? L'actor creu que la seva filla està posseïda per l'esperit maligne de theta. Segons alguns membres de l'església de la Cienciologia, de la qual forma part Cruise, vol fer-li un exorcisme a la petita, de només 10 anys, per així poder alliberar-la. Gary Morehead, excap de seguretat de la seu principal ha anat més enllà i no ha dubtat a culpar el líder d'aquesta religió, David Miscavigede, que Cruise tingui aquestes idees. Aquesta excèntrica creença és la culpable que Cruise s'hagi allunyat de la seva filla, amb la qual pràcticament no ha tingut contacte des del 2013, i ni tan sols va estar present en el seu desè aniversari el passat mes d'abril.

Atrás