Quantcast

CM.- Andorra Telecom, Bombers i Protecció Civil signen un conveni per atendre les emergències entre persones dependents

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimecres un conveni de col·laboració entre Andorra Telecom, el Departament de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments i el Departament de Protecció Civil i Gestió d’Emergències, que ha de servir, tal com ha comentat el ministre portaveu, Jordi Cinca, per posar els ciments per regular la cooperació entre aquestes tres parts per a la gestió del servei anomenat 'Seguretat i Benestar', que té per objectiu «ajudar, millorar i vetllar per l’autonomia de les persones amb un cert grau de dependència», segons posen en relleu des de l'Executiu.

Segons ha detallat Cinca, Andorra Telecom desenvoluparà un 'software' que ha de facilitar, davant d’una emergència, que els equips de salvament puguin identificar immediatament les dades de la persona afectada, com per exemple de qui es tracta i des d'on truca, perquè d'aquesta manera es pugui actuar més ràpidament.