Quantcast

La Cerdanya, 24 de maig 2016: EL MUSEU CERDÀ ACULL L'EXPOSICIÓ 'A LA DERIVA PERSONAL'

El Museu Cerdà de Puigcerdà acull aquests dies l’exposició ‘A la deriva personal’ de l’artista plàstica Raquel Navarro, una mostra de pintures realitzades durant els darrers set anys. Navarro es va formar a l’Escola d’Art Superior de Disseny de Vic el 1997 i es va especialitzar en Arts Aplicades al Mur. Utilitza la pintura com a disciplina principal establint diàlegs sense límits amb els espais i els objectes. Una quinzena d’obres formen part de l’exposició, on hi destaquen els color blau i taronja sobre els gris i marró.

Navarro ha fet altres exposicions individuals arreu del territori català, una d’elles a l’església romànica de Bolvir.

L’exposició ‘A la deriva personal’ es podrà veure a la primera planta del museu Cerdà fins el proper 5 de juny.