Quantcast

Mor un home en ser ofegat per una morsa a la Xina

Mor un home després d'intentar fer-se un selfie amb una morsa. Tot va passar en el zoo de la ciutat xinesa de Weihai . Un empresari es va prendre unes quantes fotos amb la morsa fins al moment en què l'animal el va arrossegar fins a la piscina i el va ofegar fins que el va matar . L'empleat del zoològic que s'encarregava de cuidar la morsa va voler ajudar la víctima però va fallar en l'intent de rescat, fins al punt en el qual ell també va ser ofegat.

Gent del zoo diu que la morsa només volia jugar i en cap moment va tenir cap intenció d'agredir a ningú. La família de l'empresari que va morir, va demanar una indemnització a causa que consideren que no estaven posades les mesures de seguretat suficients. Davant la petició dels parents, el zoo va considerar que eren ells els culpables de la mort i van oferir la quantitat de $ 137,214 (uns 123.000 euros) a la família.

"Qui pensava que a les 3:00 en punt ell m'estava enviant un vídeo, parlant i rient, i que uns pocs minuts després s'estava ofegant a l'aigua", comentava un amic seu. Pel que sembla, l'empresari va enviar diverses fotos i vídeos per WhatsApp als seus amics donant-se abraçades amb la morsa . Els seus amics afirmen que estava molt emocionat davant la situació de poder estar amb una morsa.

A les xarxes socials xineses es va comentar molt el tema. Molts usuaris defensaven l'animal mostrant fotografies d'una altra gent amb morses, i en cap d'elles l'humà havia patit cap dany. Els usuaris van alçar la veu per Internet en contra de la criminalització de l'animal.