Quantcast

El Barça obre els play off davant Fuenlabrada

El FCBarc elona obre davant Fuenlabrada, al Palau Blaugrana, el play off de quarts de final de la lliga. L'enfrontament amb els madrilenys és al millor de tres partits, dos dels quals, si fos necessari el tercer, es jugaran en feu barcelonista.

Els de Xavi Pascual han amb seguit assegurar-se el factor pista després d'aconseguir 29 victòries a la fase regular, una xifra que és la millor de l us últims anys en què els catalans no aconseguien assegurar-se el factor pista en la resolució del títol.

l'única incògnita de l'e quip és Pau Ribas. L'escorta badaloní té problemes en un turmell i podria descansar en aquests partits de Quart us de final per afrontar, tal com espera l'staff tècnic, els partits més compromesos.

En cas de victòria enfront de Fuenlabrada els blaugranes jugarien una de les semifinals amb el vencedor de l'eliminatòria que enfronta la ral Kutxa amb Herbalife Gran Canària.

a l'altra pa rt del quadre , els barcelonistes vaticinen una semifinal Reial Madrid València Bàsquet de la qual sortiria el deriva l en la final.

el pivot norteamerica no Joey Dorsey no podrà participar en aquestes trobades de play off afectat d'un edema ossi que li mantindr á en repòs les pròximes setmanes.

la directiva del FCBarcelo na haurà de decidir aviat què li ofereix a la secció la temporada que ve. Ni el secretari tècnic Joan Creus ni l'entrenador Xavi Pascual tenen garantida la continuïtat després que s'hagin esfumat els títols mé s importants de la temporada.

Tampoc està gens c lara la composició de la plantilla ja que hi ha jugadors amb contracte en vigor que no han rendit al nivell esper at.

Un any més la secció pod ria donar de baixa a bastants jugadors per renovar-se amb el que això significa .: construir un nou equip la temporada vinent.

la perla del planter barcelonista, Eric Vila, té ofertes de sis universitats nord-americanes i podria optar per desvincular-se de l'entitat catalana.