Quantcast

Twitter permetrà usar més de 140 caràcters

Twitter incorporarà en els propers mesos una sèrie de novetats que permetran simplificar la plataforma de 'microblog' i fer que l'usuari aprofiti millor els esmunyedissos 140 caràcters .

Per començar, els adjunts (fotos, GIFs, vídeos i enquestes) no 'gastaran' caràcters . D'aquesta manera, els usuaris no hauran de fer servir 23 dels seus caràcters en posar una foto o afegir un URL en els missatges de la xarxa social.

Així mateix, s'inclourà el botó 'retuit' en els 'tuits' personals, de manera que un mateix pot retuitearse o esmentar-se a si mateix.

Una altra de les novetats és que a l'hora de respondre un 'tuit' els noms d'usuari dels comptes (mencions) a les que s'està responent no comptaran per al límit de caràcters. "Això farà que les converses a Twitter siguin més senzilles i directes sense haver de rebregar les paraules per assegurar-te que arriben a tot el grup", expliquen fonts de la companyia.

Seguint amb els noms d'usuaris, Twitter diu adéu a aquests missatges que començaven amb un punt per citar a continuació a l'usuari (. @), ja que els nous 'tuit' que comencin amb un nom "arribaran a tots els seus seguidors" . Fins al moment, aquest tipus de missatges (sense el punt davant) només podien ser vistos per les persones que et seguien i que, al mateix temps, seguien a l'usuari citat en el missatge.

"Aquestes actualitzacions estaran disponibles en els pròxims mesos. Avui ho anunciem als usuaris i als desenvolupadors, perquè tot funcioni com ha de quan llancem aquests canvis" , afegeix l'empresa, que vol donar temps a que els seus partners s'adaptin a aquestes modificacions abans de posar-les en marxa.