Quantcast

Facebook censura la imatge d'una model XL en bikini

Un grup de feministes australianes, 'Cherchez la Femme', ha denunciat la campanya de persecució que ha viscut en les últimes hores la model de talles grans Tess Holiday per pujar una fotografia en bikini a la seva compte de Facebook.

La xarxa social va decidir censurar i eliminar la imatge que havia pujat perquè considerava que "representa el cos d'una manera indesitjable" . Sí, sembla que per no complir els cànons del 90-60-90 no es poden exposar fotografies a Facebook.

La fotografia, que formava part de la promoció de fòrum sobre feminisme i estar gras anomenada 'Feminisme and Fat ', va provocar una àmplia protesta a les xarxes socials, on milers de publicacions reivindicaven la necessitat de pujar lliurement els continguts que un voldria i que no es jutgés ni es prohibís a les persones pel cos que tinguessin.

Com a conseqüència de la pressió social que hi va haver, no només a Facebook sinó fins i tot amb recollida de signatures virtuals, la xarxa social va haver de cedir i demanar disculpes a la jove , argumentant que s'havia censurat per error. Hores més tard es van veure obligats a restablir l'anunci.