Quantcast

Maten a dos lleons per evitar un suïcidi en un zoo de Xile

El passat cap de setmana es va viure un episodi tràgic al zoològic de Santiago . I és que, van haver de matar dos lleons per evitar la mort d'un jove que s'havia colat en el seu gàbia amb la intenció de suïcidar-se.

El jove, que va resultar ferit de gravetat, havia forçat el sostre de la gàbia per aconseguir entrar. Una vegada que estava dins, es va despullar i va començar a cridar l'atenció dels lleons perquè els animals li ataquessin.

Un treballador del zoo va prendre la decisió de disparar amb una arma de foc als dos lleons per poder salvar així la vida del jove, que res més treure'l de la gàbia va haver de ser traslladat a l'hospital donat que va patir mossegades que li van deixar ferides de gravetat.

"El tirador autònom va decidir salvar la vida de la persona i lamentablement vam haver de sacrificar dos membres de la nostra família. Estem molt dolguts i molt consternats" , ha assegurat Alejandra Montalva, la directora del zoo, en declaracions per a l'emissora de ràdio Bío Bío.

D'altra banda, la policia ha confirmat que entre la roba del jove van trobar una nota en què expressava les seves intencions de suïcidar-se.