Quantcast

Tori Spelling cobra 260 euros d'entrada als convidats del seu aniversari

El cap de setmana passat, Tori Spelling va celebrar el seu 43 aniversari . Sí, ho va fer per tot el gran … però també envoltada de polèmica! I és que, l'actriu no va dubtar a cobrar als seus convidats ni més ni menys que 260 euros (300 dòlars) per assistir a la celebració.

Tori Spelling va triar la casa que comparteix amb el seu marit, Dean McDermott, i els seus quatre fills per organitzar l'esdeveniment. En ella, van rebre als seus convidats amb un munt de dolços i de pastissos, i pel que sembla no va faltar detall.

L'actriu de 'Sensació de Viure' que volia que la vetllada fos molt especial, va lluir un vestit blanc i un recollit amb trenes . Al llarg de la nit Spelling va gaudir de les seves acabats d'estrenar 43 anys ballant i bevent.

Per sorprenent que sembli, les entrades per a la festa de l'aniversari de Tori Spelling van ser un èxit en vendes. La van comprar des amics seus i cares conegudes de Hollywood fins fans del reality protagonitzat per l'actriu.