Quantcast

Brad Pitt salva una nena de morir aixafada a Canàries

Brad Pitt es va convertir el passat cap de setmana al heroi de l'illa de Gran Canària. L'actor, que es troba allà rodant la seva última pel·lícula, 'Allied ', dirigida per Robert Zemeckis, i Vitó una tragèdia quan una nena a la qual saludava va estar a punt de morir aixafada per una allau de fans que s'amuntegaven sobre la seva posició.

segons apunta el diari 'La Província', Pitt es va acostar, un cop finalitzat el dia de rodatge, a saludar els múltiples seguidors que s'amuntegaven al seu lloc. Entre ells es trobava la nena, protagonista de la història, a la qual va haver de rescatar, amb ajuda del seu equip de seguretat, per evitar que acabés engolida pel grup de gent que volia un autògraf o una fotografia de l'estrella de Hollywood.

Un cop la petita va ser treta del tumult (va arribar a desmaiar-se, segons les informacions) va haver de ser atesa pels serveis d'emergència que es troben presents durant tots aquests dies en el rodatge.