Quantcast

Jordi Hurtado torna a 'Saber i Guanyar'

Jordi Hurtado torna a 'Saber i Guanyar' . El presentador, que va haver d'abandonar el programa emès a La 2 per una "petita intervenció quirúrgica" provocada per una "missió d' 'El Ministeri del Temps'", ja ha reiniciat els enregistraments en els estudis que té la cadena pública a Sant Cugat del Vallès (Barcelona), segons apunta 'el Periódico'.

Les informacions d'aquest diari asseguren que Jordi Hurtado va rebre l'alta mèdica la setmana passada i que aquest dimarts s'inicia, de nou, la seva etapa al programa de 'Saber i Guanyar', en el qual portava de manera ininterrompuda durant els últims 19 anys.

La tornada a les pantalles del presentador català no es farà efectiva fins d'aquí a unes setmanes , ja que encara queden per emetre bastants programes presentats pel seu substitut, Luis Larrodera , el treball no ha convençut massa entre els seguidors més fidels del concurs que emet La 2.

en la seva llarga trajectòria a 'Saber i Guanyar', Jordi Hurtado amb prou feines ha tingut problemes de salut. en alguna ocasió ha tingut contratemps per afonies, els quals soluciona amb trucs casolans com infusions de mel i llimona per "aguantar tot el dia i anar escalfant la veu", tal com reconeixia a 'el Periódico'.