Quantcast

Jessica Bueno ensenya la seva panxa tres mesos després de donar a llum

Cada vegada són més les famoses que s'animen a mostrar a les rede socials el seu cos en les xarxes socials sense retocs. Així, sense complexos i amb total naturalitat, Jessica Bueno ha decidit mostrar el seu budell a Instagram, tan sols tres mesos després de donar a llum al seu segon fill < / strong> o, el primer amb el futbolista Jota Peleteiro.

Tres mesos després que arribés al món Jota Jr, Bé està pràcticament recuperada i ja llueix una figura envidiabl i. La model s'ha mostrat molt contenta per com la seva panxeta va desapareixent a poc a poc, i ha mostrat que encara conserva l' línia alba.

"Morning, a poc a poc va desapareixent … #tattoosnaturales # líneaalba #latripilatbvadesapareciendo #vaquedandomenos # casitresmesesdespués #postpartum" , va escriure la model al costat de la imatge que ha compartit en les xarxes socials.

Bé està vivint un dels seus millors moments personals des que va començar la seva relació sentimental amb el futbolista Jota Peleteiro, amb el qual ja ha passat per l'altar i ha decidit formar una família.