Quantcast

La cantant japonesa Mayu, apunyalada per un fan abans d'un concert

La cantant japonesa Mayu Tomita ha estat apunyalada per un fan abans de donar un concert a Tòquio, i ha resultat ferida de gravetat, segons ha publicat l'agència de notícies Kiodo

La cantant nipona hauria rebut 20 punyalades al pit i al cuell o, segons ha confessat el mateix sospitós, Tomohiro Iwazaki. Pel que sembla, el que el va empènyer a fer semblant bogeria va ser que estava enfadat perquè Mayu Tomita li havia tornat un regal que li havia fet.

"Li vaig enviar un regal però m'ho va tornar. Li vaig preguntar per què, però em va donar una resposta evasiva, així que em vaig enfadar i li apunyali en múltiples ocasions" , ha declarat Iwazaki.

Mayu Tomita ha patit greus ferides al coll i al pit com a conseqüència de les punyalades. El de la cantant japonesa no és l'únic cas de cantants assetjats i atacats pels seus fans. Per exemple, el passat 2014 dues de les integrants del grup AKB48 van ser atacades per un fan amb una serra.