Quantcast

Grècia comença a desmantellar el campament de Idomeni

La Policia grega ha començat el desallotjament del camp de refugiats de Idomeni, un campament improvisat a la frontera amb macedònia que s'ha convertit en símbol del drama dels refugiats. Després de demanar a voluntaris i periodistes que abandonessin el camp on romanen prop de 8.500 persones , han començat a traslladar a les famílies en autobusos als centres construïts al nord del país.

tot i que molts han estat resistint setmanes al lloc i no volen abandonar, a la televisió grega s'assegura que l'ambient és tranquil.

Policies grecs de paisà han fet fora els periodistes abans de començar operació. Accessos tancats ara. https://t.co/XB4igItfWc

& mdash; Principia Marsupia (@pmarsupia) 24 maig 2016

Grècia espera haver finalitzat el trasllat en un termini de deu dies, i que els refugiats es vegin incentivats a marxar voluntàriament atès que els camps mare reallotjament estan equipats amb cabanes en lloc de tendes de campanya, i reben en traslladar-un permís d'estada d'un mes mes a Grècia.