Quantcast

Champions League: On menjar barat i bo a Milà

-

1
Malgrat el que pugui dir-se, menjar barat a Milà no és missió impossible. Una altra cosa és que vul

Malgrat el que pugui dir-se, menjar barat a Milà no és missió impossible. Una altra cosa és que vulguis fer-ho amb dos plats, postres, cafè i puro. I tot per 15 euros. Doncs bé. Això no existeix ni a Milà ni a la porta de casa. Però hi ha solucions bones, sanes i ràpides que et trauran d'una dificultat en la ciutat del nord d'Itàlia sense suposar una despesa massa onerós de sumar a l'avió o al cansament de conduir moltes hores per veure guanyar la Champions al teu equip. i és que de mitjana, carregats d'il·lusió i ganes de derrotar el veïns, els seguidors enfervorits que vagin en avió s i gastaran per cap uns 1.100 euros al cap de setmana futboler de Milà , si és que sumem una nit d'allotjament, el bitllet d'avió, l'entrada de les bàsiques a San Siro més un dinar i un sopar. I tot això si reduïm l'estada a una sola nit. La de la victòria … O la derrota! Però si vas amb cotxe des de Madrid, el que et suposarà 27 hores de mitjana ficat en el vehicle, el cost de la Champions serà sensiblement inferior, uns 700 euros sumant gasolina i peatges que es veuen reduïts a 450, més o menys, si comparteixes el viatge amb quatre amics. ¿Dormir en un parc? Sí, així ho abarateixes encara més, però ja tens una edat … En qualsevol cas, per alleugerir el pes de la glòria al teu compte corrent i si no portes 07:00 entrepans de botifarra a la motxilla, et donem algunes referències per menjar bé i barat a la capital de la moda italiana malgrat ser una ciutat cara en termes generals. I ull, de la nostra guia hem volgut excloure el fast-food. Només menjar típicament italiana. El primer que has de tenir en compte és que molts restaurants cobren una tarifa fixa per 'cobert', és a dir només per seure ja et afegeixen al compte uns 2 euros. I aquest cap de setmana, molt possiblement, tots els restaurants s'uneixin a aquesta tendència. Nerino Dieci Anem a començar per un restaurant d'estovalles de tela amb plats italians deliciosos i precís continguts. Per uns 14 euros per cap celebraràs de res la victòria que s'acosta. O aliviarás les penes per la derrota. I és que aquest local és sense dubte un dels millors en relació qualitat-preu. Està a la Via Nerino, 10 i el seu telèfon per reserves és ( 02) 39.831.019). També pots reservar per correu electrònic a [email protected] Situat al costat de la Chiesa San Giorgio, al centre històric de Milà, a 35 minuts de San Siro amb metro. Està molt bé tant per dinar com per sopar. Al migdia tenen dos bons menús, 1 set & euro; i un altre de 12 & euro ;, bastant complets encara que en cap de setmana és una mica més car. ¿Especialitats? El tiramisú i els 'spaghetti neri'. Una opció gairebé perfecta si voleu menjar barat a Milà.

Atrás