Quantcast

Les crisis de Felip i Letizia en el seu 12è aniversari

-

1
El 12è aniversari del casament dels Reis d'Espanya va ser d'allò més futboler. Això sí,

El 12è aniversari del casament dels Reis d'Espanya va ser d'allò més futboler. Això sí, amb un gran somriure d'orella a orella. Amb el cap ben alt des que es fessin públics els missatges de la Reina Letizia a l'imputat per la Púnica, López Madrid, han sabut fer front, de nou, a una altra de les moltes crisis per les quals han travessat. No obstant això, la figura dels dos continua estant molt millor valorada que la del Rei Joan Carles i Letizia s'allunya cada vegada més de la seva imatge de fredor i distància per passar a la d'una Reina sempre somrient, igual que Felip VI . Però no tot és or en el Palau i els dotze anys d'amor també han tingut més d'un daltabaix. Crisi matrimonial 12 anys de matrimoni són molts, als quals caldria sumar-li un altre, almenys, d'amor. Abans, però, d'abdicar Joan Carles en el seu fill, una tremenda crisi matrimonial va començar a fer-los ombra de tal manera que des del seu entorn van començar a témer el pitjor, fins al punt que es va parlar fins que podrien demanar el divorci. No obstant això, Letizia no estava disposada a perdre la custòdia de les seves filles i tot va ser tornant a la calma, però tan fort va ser que fins des de Casa Reial van haver de admetre-ho dient que era una crisi com qualsevol de qualsevol matrimoni. I tot va millorar després de la proclamació. I, des d'aleshores, fins ara.

Atrás