Quantcast

Periodistes famosos que no han acabat la carrera

-

1
El periodisme ha sofert un gran intrusisme professional en les dues últimes dècades. Programes com

El periodisme ha sofert un gran intrusisme professional en les dues últimes dècades. Programes com 'Sálvame' o programes que fomenten el futbol-espectacle com 'El Xiringuito' han provocat que els periodistes quedin apartats a una banda i que s'opti per perfils que intenten explotar més la bronca que la imparcialitat i l'objectivitat (una utopia per molts). D'altres, però, que gràcies a la seva professionalitat han pogut sobreviure i viure del periodisme compten amb un petit secret que no tothom coneix. Sí, parlem de persones respectades, tant en cinema i televisió, que no tenen acabada la cursa. Potser no serveixi de molt estar quatre (o cinc anys, com es feien anteriorment) en una universitat però el títol, el que és el títol, no el tenen. A continuació, repassem alguns dels exemples més destaquem i que probablement desconeixies … Sara Carbonero Sí, la parella d'Iker Casillas exerceix com a periodista sense tenir la carrera acabada. Molts diuen que la seva relació amb l'exporter del Reial Madrid ha influït en que es convertís en un estel de Telecinco i del periodisme esportiu, ja que, tal com ella ha reconegut en alguna ocasió, li falta una assignatura per llicenciar-se. A l'abril de 2015, segons 'Pormisbalones', la de Corral d'Almaguer va suspendre la revàlida a la qual es va enfrontar per intentar aprovar aquesta assignatura, igual que les sis vegades anteriors. En teoria, Carbonero va treure un 4,4 en l'examen al que va acudir a la Universitat Complutense de Madrid. Ara, a Porto, Sara Carbonero està més centrada en la seva faceta de mare però aviat podrà centrar-se en algunes de les ofertes que ha rebut d'alguns mitjans de comunicació de Portugal.

Atrás