Quantcast

L'Alta Ribagorça, 23 de maig 2016: UNS 1200 MENÚS A LES JORNADES DEL BOLET RIBAGORÇANES

L’Alta Ribagorça, després de fer balanç amb els restauradors i sector turístic de la comarca sobre les Jornades gastronòmiques del bolet, valora molt positivament la darrera edició i ja treballa amb noves iniciatives de cara a la temporada d’aquesta tardor.

També es destaca el renom que les jornades han aconseguit fora de la comarca, amb més d’un 70% de clients que venen de les diferents demarcacions de Catalunya. La majoria complementen l’estada amb activitats de temporada com excursions, romànic, esports d’aventura o activitats que es preparen relacionades amb la micologia.
I ja hi ha més restaurant de la comarca interessats a participar a les properes jornades gastronòmiques del bolet de l’Alta Ribagorça.

Parlen al vídeo:JOSEP LLUÍS FARRERO, President C.C. Alta Ribagorça