Quantcast

La Cerdanya, 23 de maig 2016: UN FOC CREMA LA NAU DE L'ESTACIÓ D'URTX-ALP

Aquest és l’estat en què ha quedat la nau situada a tocar de l’estació de tren d’Urtx-Alp, després de l’incendi de dissabte al migdia. El foc es va originar cap a quarts de dotze per causes que encara es desconeixen i va malmetre pràcticament tot l’edifici i la teulada. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar una trentena d’efectius dels parcs de Bombers d’Alp, Puigcerdà, Bellver, Guardiola i Berga, que van poder extingir les flames al voltant de les 13h del migdia. Tot i això, els Bombers van continuar fent tasques de vigilància per evitar que l’incendi afectés la zona forestal del voltant.

L’estació de Renfe d’Urtx-Alp està actualment en desús tot i que Adif té llogada la nau sinistrada a un empresari de la comarca, que l’utilitza de magatzem de pintures. La policia científica investiga ara les causes que van provocar l’incendi.