Quantcast

A Susanna Griso li agrada el culet de Pedro Sánchez

Amb motiu de les properes eleccions del 26 de juny, Susanna Griso està immersa en els enregistraments de les seves quatre programes especials de Dos dies i una nit amb els principals candidats a la Presidència del Govern.

El proper al que podrem veure al costat de Griso és Pedro Sánchez . El líder socialista i la presentadora van passar junts un cap de setmana, i van ser els encarregats d'inaugurar la compte de Periscope del PSOE < /a>.

En les imatges recollides pels socialistes es pot veure com Griso es puja al costat de Sánchez en un autobús que els porta fins a un míting. Gràcies a aquesta emissió en directe hem pogut conèixer algunes de les coses que li agraden a Griso de Pedro Sánchez, entre elles, el seu culet. "Diuen que ningú porta millor els texans que Pedro Sánchez. Estem d'acord? Té un culet, que llevant el d'Eduardo Noriega … " , diu entre les rialles dels presents.

Aquestes declaracions van arribar després del comentari d'un dels acompanyants del secretari general del PSOE, que va assegurar que Susanna Griso "és més maca en persona que a la tele " , al que Pedro Sánchez va afegir: " I ja a la tele és ben guapa ".

< p> És quan Griso somriu i correspon al seu entrevistat amb aquestes paraules que no han trigat a fer-se virals en les xarxes socials.