Quantcast

Apliquen la Llei Mordassa a una jove que portava una bossa de gatets

A poc més de dues hores abans que s'iniciï el partit entre el Barcelona i el Sevilla amb motiu de la final de la Copa del Rei, va passar una cosa molt curiosa als voltants de l'Estadi Vicente Calderón, seu del partit. Betlem Loberto, una jove madrilenya, es dirigia a casa fins que es va trobar en una difícil situació. La noia va veure com dos agents de policia corrien després d'ella per donar-li la notícia que anava a ser multada. La denúncia va ser per portar una bossa en el qual apareixien les sigles "ACAB" , acompanyat de la frase "All Cats Are Beautiful", que significa "tots els gats són bonics" en anglès.

els policies no van captar la ironia del disseny de la bossa , ja que generalment aquestes sigles són usades per el següent: "All Cops Are Bastards". Significat: "Tots els policies són uns bastards". La bossa era una paròdia del que signifiquen veritablement les sigles , que són molt conegudes en el moviment skinhead i hooligan. Li donen ús a aquestes sigles els hooligans seguidors d'equips de futbol, ??generalment, encara que sense importar la ideologia. Tant els d'extrema dreta com els d'extrema esquerra li donen ús a l'esmentat acrònim.

La jove va intentar donar explicacions als policies, però no va aconseguir que ells l'atenguessin i es va dur la multa, cosa que la va indignar molt i ho va voler compartir en els seus comptes de Twitter i Facebook . "Intento dialogar tranquil·lament amb ells per fer-los entrar en raó, però per variar, és impossible i m'he de callar si no vull que em emplumen més. També els dic que hi ha moltes coses més importants de què ocupar-se. Puto fàstic de país" , deia la jove madrilenya en les ja esmentades xarxes socials.

el motiu de la sanció que va rebre la noia en l'acta és el següent: "Exhibir bossa amb les sigles 'ACAB' (All Cops Are Bastards) ". El missatge ha revolucionat les xarxes socials en l'últim dia, després d'una sanció, si més no, curiosa.