Quantcast

Andrea Levy assegura que el PP pagarà la multa per la presumpta caixa B

La vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy , ha assegurat que el seu partit pagarà la fiança imposada pel jutge per responsabilitat civil subsidiària per la presumpta caixa B .

Tot i així, Levy ha subratllat durant la roda de premsa després del Comitè de Direcció del PP que aquesta fiança, de 1,2 milions d'euros , "en cap cas és una condemna o una multa" a aquesta organització política.

a continuació, Levy ha assenyalat que es pagarà "com una garantia cautelar " i que en el judici oral es dirimirà un cop que hi hagi sentència. En qualsevol cas ha insistit que el partit segueix negant les afirmacions de Bárcenas sobre la suposada caixa B i segueix dient que són "falses" les anotacions dels papers de l'extresorer.

Però la jove popular ha acabat reconeixent que en el Partit Popular hi ha hagut corrupció i que per això estan treballant en què no es repeteixi, pel que ha exemplificat les mesures i el treball que el partit està duent a terme per acabar amb la corrupció.