Quantcast

El Festival de les Arts dóna la benvinguda a l'estiu

A València saben com rebre l'estiu com es mereix, i aquest any no serà menys. La ciutat del Túria ja està escalfant els motors estiuencs amb la segona edició del Festival de les Arts, els dies 10 i 11 de juny, on es gaudirà d'una bona dosi de música amb olor de salnitre, en una localització tan privilegiada com La Ciutat de les Arts i les Ciències.

Manel, Love of Lesbian, Izal, Miss Cafeïna, Second o Zahara seran alguns dels artistes patris que donaran salsa a aquest Festival amb un important toc nacional, completant cartell amb grans grups del panorama internacional com The Frattelis, The Strypes o The Drums .

Sens dubte, l'atractiu del Festival es completa amb la meravellosa oferta turística que ofereix la capital valenciana. Si el temps acompanya, la proximitat de la platja i la cultura gastronòmica de la ciutat faran la resta.

Quan: 10 i 11 de juny .

Lloc: Ciutat de les Arts i les Ciències (València)

Com arribar: Metro Albereda / Bus Línies 1-13-14-15-19 -35-95-40

Preu: Abonament dos dies des de 48 & euro;