Quantcast

Pedro Sánchez: "Si depenc d'Esglésies no seré president del Govern"

El líder del Partit Socialista, Pedro Sánchez , està convençut que "si depenc dels vots de Pablo Iglesias no seré president del Govern" . Així de contundent s'ha mostrat durant aquest dilluns en un multitudinari esmorzar informatiu organitzat per Nova Economia Fòrum, en què ha deixat clar que deixarà la mà estesa després de les eleccions del proper 26 de juny i que "el problema" que hi va haver després de les passades eleccions de desembre és que el líder de Podem "mai" vull que hi hagués un Govern socialista .

Sánchez ha estat clar i ha insistit en tot moment en la petició del vot útil perquè, o el canvi el porta a terme el PSOE "o no hi haurà canvi" . A més, ha afirmat que "votar Iglesias és votar contra el PSOE" .

Però el líder socialista també ha dedicat unes paraules molt dures al president del Govern en funcions en dir que "Rajoy menteix sense pudor" i que < em> "està fent el que ja va fer el 2011, prometre una baixada d'impostos i que no hi hauria retallades. i, al final, el contrari".

Pel que fa al seu futur, Sánchez ha advertit que seran els 189.000 militants del PSOE els que decidiran si torna a ser secretari general del partit.