Quantcast

Kim Jong-un organitza un programa per buscar marit a la seva germana

Sent Kim Jo-jong , la germana Kim Jong-un , sembla més fàcil trobar l'amor, però no és així. Als seus 28 anys , la filla menor del mort Kim Jong-il segueix soltera i sense compromís, per la qual cosa el seu germà i líder del país asiàtic està organitzant un programa de televisió per trobar-li un marit .

Segons publica The Sun , el programa en qüestió es dirà ' Take me out' i és un format bastant famós en altres països. Perquè ens fem una idea, aquí a Espanya seria un ' Qui vol casar-se amb el meu fill '.

El mateix líder de Corea del Nord serà a encarregat de triar als 30 candidats , però no ho tindrà fàcil. Per optar a ser 'cunyat de' cal comptar amb una sèrie de requisits : ser estudiant o haver-se graduat a la Universitat Kim Il-sung de Pyongyang, mesurar almenys 1,78 cm, tenir bona presència i haver servit a les forces armades.

Ja en 2012 van intentar trobar un marit per Kim Jo-jong, però cap dels candidats va complir amb els requisits. A més, segons assenyala el mitjà britànic, la jove germana del dictador és bastant altiva, pel que no li valdrà qualsevol home com nuvi.