Quantcast

El cul de Blake Lively revoluciona Instagram

L'actriu Blake Lively, qui espera un fill de Ryan Reynolds, ha desfilat a Cannes aquest cap de setmana amb un ajustat vestit que no ha passat desapercebut a les xarxes socials. Lively ha penjat la foto al seu perfil d'Instagram amb un títol molt polèmic: "Cara de Los Angeles i posterior d'Oakland".

Els habitants d'Oakland, la majoria afroamericans , no es van prendre molt bé la gràcia que són culones. Molts tuiters l'han anomenat racista i de tot. "No estic segura què és més groller, el missatge o que algú escrigui això sobre si mateix", "quin comentari més racista" o "per què encasillas a la gent ? ".

Pel que sembla, el comentari està relacionat amb una cançó dels 90, Baby Got Back, del raper Sir Miss a Lot, que ha sortit en defensa de l'actriu. Ha dit que no creu que ho digués perquè es veiés poc atractiva amb aquestes natges. De fet, ell considera que qui es posa un vestit tan ajustat no és perquè pensi que estigui grossa sinó perquè es veu bé.

La fotografia acumula 700.000 'M'agrada'.