Quantcast

Manolo Lama qualifica de "pet" el programa de Pedrerol

Manolo Lama ha desencadenat una 'guerra' al periodisme esportiu en criticar l'estil que té Josep Pedrerol per informar. En una entrevista en paper, el suplement dominical d'El Mundo, el periodista de la Cadena Cope i del grup Mediaset explica que Pedrerol "té un registre diferent a tots els altres, s'ha sabut reinventar i fer un periodisme que respecte , encara que no m'agrada ".

No pot dir el mateix de ' Esports Quatre' , el programa que presenta al costat de Manu Carreño i al qual considera " de llarg l'únic programa de Cuatro que està tots els dies per sobre de la mitjana de la cadena durant 10 anys ", al contrari que 'Jugones' , el programa que Pedrerol presenta a la Sexta. " 'Jugones' mai està per sobre de la mitjana de la seva cadena" , explica.

A més, fent una comparació entre els dos espais, Lama assegura que "quan acaba el seu informatiu i comença 'Jugones', LaSexta es desploma. Nosaltres vam guanyar uns 300.000 espectadors després d'un bloc de 16 minuts de publicitat. És digne d'estudi ".

Però més dur es torna el periodista quan parla de l'espai nocturn el Xiringuito, al qual qualifica de < strong> "una broma, un pet, perquè ho entenguem" .

Pedrerol no ha volgut entrar al joc, tot i que ha fet servir el seu compte de Twitter per fer al·lusió a les paraules de Lama. "Contestar les crítiques? No, gràcies. Busquen seu minut de glòria i queden retratats" .