Quantcast

Elijah Wood denuncia que en Hollywood hay «pedofilia organizada»

Elijah Wood , actor que va protagonitzar el paper de Frodo Bolsón a 'El Senyor dels Anells', ha realitzat unes sorprenents declaracions que han revolucionat les xarxes socials. En una entrevista amb 'The Sunday Times', el nord-americà de 35 anys ha denunciat que a Hollywood hi ha hagut abusos sexuals a menors d'edat i que és bastant probable que a dia d'avui existeixin.

"És probable que aquestes coses segueixin succeint. Si ets un nen innocent, amb poc coneixement d'aquest món i amb ganes de triomfar si o si, la gent parasitària et veurà com la seva presa (. ..) el pitjor de tot és que les víctimes no poden parlar tan alt com la gent en el poder. poden ser silenciats, però les seves vides ja han estat danyades irreparablement ", explica Wood .

L'actor, conegut d'altres pel·lícules com 'Retorn al futur 2' o 'Flipper', explica que els pedòfils són protegits pels alts càrrecs de Hollywood. Segons ell, quan va arribar a la indústria cinematogràfica per excel·lència, la seva mare va haver de "protegir d'abusos i insinuacions d'allò més bruts", una cosa "indignant" ja que amb prou feines tenia 8 anys.

Segons relata en aquesta entrevista, la seva pròpia mare el va obligar a no anar a cap festa per evitar possibles abusos. "Ella estava molt més preocupada per fer de mi un bon ésser humà que per facilitar la meva carrera ", concreta.

En aquesta entrevista amb 'The Sunday Times', Elijah Wood ha recordat l'escàndol que va impactar al Regne Unit fa uns anys quan es va destapar que Jimmy Savile, conegut presentador de la BBC, havia abusat sexualment de centenars de menors i nenes.