Quantcast

Mor un futbolista per un fatal de genoll que li va donar un rival al cap

Micael Favre, jugador de 24 anys del Sant Jordi de Vila Elisa, va morir aquest cap de setmana al terreny de joc després que una pugna amb un rival del defensors de Colom acabés tràgicament amb la seva vida.

Com es pot veure en les imatges, difoses pel canal C5N, Favre intenta disputar la pilota però xoca, fortuïtament, amb un adversari que li dóna amb la cama en el cap.

El jove futbolista s'aixeca, en un primer moment, per recriminar a l'agressor l'excessiva duresa de l'acció. Un company d'aquest apareix en escena, l'empeny i el fa caure a terra. Aquest va ser l'últim moment en el qual s'aprecia moviment de Favre.

Segons l'equip mèdic, el jugador de Sant Jordi de Vila Elisa va patir una tràgica convulsió que va provocar que hagués de ser traslladat a l'hospital , on els metges no van poder fer res més que confirmar la seva mort.

El futbol argentí està de dol per la mort de Favre, pare de dos fills i que serà recordadi sempre pels seus companys de les lligues regionals del Colom. DEP.