Quantcast

WhatsApp permet autodestruir els missatges que envien els usuaris

'Computer Avui' ha publicat un article a la seva pàgina web en el qual desglossa com es poden enviar missatges que s'autodestrueixen mitjançant WhatsApp. Altres aplicacions d'èxit com snapchat permeten aquesta funcionalitat però en WhatsApp, fins al moment, era una utopia.

Ara, gràcies a Kaboom, una aplicació gratuïta per Android i iOS , els usuaris de WhatsApp poden enviar als seus contactes missatges i imatges que desapareixen un cop passat el temps que determini l'emissor.

en concret, Kaboom instal·la una espècie de teclat propi en WhatsApp per a l'usuari que fa ús continuat d'aquesta aplicació.

Els usuaris veuran com en la pantalla del seu telèfon mòbil apareix l'alerta "message expiration", en la qual es pot determinar el temps concret en què els missatges es autodestruirán. Podràs modificar segons les visualitzacions que tingui el missatge, els segons, els minuts, les hores o fins i tot dies complets que pretenguis que desapareguin.

De moment, WhatsApp, en el seu centre de traduccions, el millor lloc per conèixer les pròximes actualitzacions que inclou en la seva aplicació, no té previst incorporar aquesta funcionalitat per millorar l'experiència de l'usuari.

no és l'única que, de moment, ha vist frustrat el seu intent d'incorporar un algoritme que s'autodestrueix els missatges que envien els seus usuaris. Facebook i Confide són alguns altres que han 'mort' en l'intent …