Quantcast

Serra Nord Bike Challenge: Apunta't a recórrer la serra nord de Madrid a MTB !!

Estàs en forma? Necessites un repte diferent que et tregui de la rutina i estigui a prop de Madrid? ÚLTIMES PLACES per a l'Edició 1 de Serra Nord Bike Challenge

www.sierranortebikechallenge.com -. 27, 28 i 29 de maig mtb en estat pur a la & # 8234; # & # 8206; sierranortedemadrid & # 8236 ;.

Serra Nord Bike Challenge són més de 200 quilòmetres de desafiament contra un mateix, d'esforç per aconseguir un objectiu, de superació davant les dificultats, de diversió en cada pedalada, de companyonia animant a cada pujada.

és l'oportunitat de conèixer un espectacular territori de natura i muntanya desconegut en el centre d'Espanya ideal per practicar Mountain Bike, i és l'excusa perfecta per allunyar-te de la gran ciutat i reptar-te a tu mateix a només 45 minuts de Madrid.

Les categories són per ETAPES i NON STOP:

Etapa 1 : 27 maig 2016

TORRELAGUNA – SOMOSIERRA (80,9 km.)

Horari sortida: 12:00 h.

Etapa 2: < / strong> 28 maig 2016

ROBREGORDO – Rascafría (60 km.)

Horari sortida: 10:00 h.

Etapa 3: 29 maig 2016

Rascafría – TORRELAGUNA (62,6 km.)

Horari sortida: 09:00 h.

O NON STOP

28 maig 2016

TORRELAGUNA – TORRELAGUNA (200 km.)

Horari sortida: 17:00 h.

GRAN DESPLEGAMENT LOGÍSTIC

< strong> 60 persones treballant conjuntament el mateix cap de setmana, de les que 15 ho faran 24 hores seguides (30 persones fixes de l'staff i 30 voluntaris)

7 Avituallaments entre les tres etapes amb aliment i beguda per als corredors. Productes energètics (barretes i gels), aigua, begudes isotòniques, fruita, fruits secs, etc.)

8 vehicles per a diferents funcions. Recollida de retirats o avaries, trasllat de participants des meta a sortida, trasllat de motxilla dels participants, vehicles per a sortida i tanca de carrera, etc.

Seguretat i personal sanitari. Tots els participants compten amb assegurança d'accidents i de responsabilitat civil. Durant els 3 dies de l'esdeveniment es comptarà amb dues unitats de Protecció Civil i un metge especialitzat així com punts d'abandonament.

Personal tècnic especialitzat. Durant els 3 dies hi haurà un equip de mecànica encarregat de posar a punt les bicicletes després de cada etapa, així com una zona de rentat i greixatge i vigilància nocturna.

Respecte al medi ambient. La Serra Nord Bike Challenge discorre per espais protegits i per això compta amb els permisos mediambientals pertinents. Perquè l'impacte mediambiental sigui el mínim.

UNA ZONA DE GRAN VALOR ECOLÒGIC

La Serra Nord de Madrid, a menys d'una hora de la capital , és la zona més salvatge i protegida de la Comunitat de Madrid. Comprèn un ampli i variat territori en el qual podem trobar, el Parc Nacional de la Serra de Guadarrama, la Reserva de la Biosfera Serra del Racó, els Llocs d'Importància Comunitària (LIC), conca del riu Lozoya i Serra Nord i conca del riu Jarama i la Zona d'Especial Protecció per a les aus 'Alt Lozoya'.

la Comarca alberga una gran biodiversitat, amb una variada representació d'ecosistemes, alternant l'alta muntanya amb pics per sobre dels 2000 metres, grans masses de pi roig, rouredes centenaris, alzinars i campiñas en la vega del Jarama. També ecosistemes aquàtics com els 5 embassaments que alberga la comarca, el naixement d'importants rius com el Lozoya o el Jarama, o les llacunes d'origen glacial de Peñalara, declarades lloc RAMSAR sota el nom d'Aiguamolls del Massís de Peñalara. Tot això converteix a la Serra Nord de Madrid en una gran destinació de natura, amb una variada representació de fauna i flora. Aquest territori és un dels millors destins per practicar esports de muntanya (senderisme, muntanyisme, BTT, escalada, esquí …)

Més informació:

www.facebook.com/SierraNorteBikeChallenge/

https://twitter.com/SNBikeChallenge

https://www.instagram.com/snbikechallenge/