Quantcast

Polèmica per una model embarassada que no engreixa ni un gram

Hannah Polites és una model australiana que acostuma a compartir les seves espectaculars posats en el seu perfil d'Instagram. Quan es va quedar embarassada va decidir seguir fent-ho, mostrant l'evolució del seu cos.

El cas és que molts dels seus fans i seguidors s'han mostrat preocupats per l'aspecte físic d'Hannah Polites un cop transcorreguts sis mesos del seu embaràs. I és que la model, molt preocupada pel seu aspecte, ha decidit seguir una dieta estricta i un programa d'exercicis que fa que amb prou feines se li hagi començat a notar la panxeta fa poc.

Molts la critiquen a les xarxes perquè consideren que està posant en perill el seu nadó. D'altres la defensen animant-la a viure el seu embaràs com ella consideri adient.