Quantcast

Carmen Thyssen: "Ser ric és difícil, comporta molta responsabilitat"

"Tinc hereus i he de mirar pel seu futur" , amb aquesta declaració i en el context d'una entrevista amb el diari 'Cinco Días' sobre el futur de la seva col·lecció a Espanya, Carmen Thyssen , ha parlat sobre el pes de la seva immensa fortuna a la seva vida. Tita es queixa que no portar una vida tranquil·la i d'haver de despatxar diari i solucionar problemes amb les quatre secretàries que vetllen pels seus assumptes. I així, pel que sembla, no té temps de dedicar a les seves passions, la pintura o la jardineria.

En el context d'aquesta entrevista i quan se li pregunta sobre les seves intencions de vendre més quadres de la seva col·lecció com va fer, per exemple, amb 'La resclosa', de John Constable, per uns 28 milions d'euros, la baronessa assegura que "p uedo treure i vendre qualsevol obra demà mateix. Per tenir liquiditat i poder mantenir la resta de la col·lecció, hauria de vendre. al setembre s'acaba el termini dels sis mesos (perquè l'Estat renegociï la col·lecció de la seva propietat), puc posposar la decisió un mes més, si cal ".

Així quan el periodista li pregunta si està enfadada, la baronessa diu sentir- "com un ocell ximple. Procuro no patir, puc tenir un atac de tristesa, però no vull que penetri en la meva vida. M'agradaria ser més egoista, més rancorosa … ". I és en aquest punt, quan l'interroguen per les dificultats de la seva vida, ella diu: "Ser ric sempre és difícil; és pitjor ser pobre. Comporta una gran responsabilitat per un mateix i les persones que depenen de tu. jo sóc rica en una col·lecció que em genera despeses, no beneficis. Mai he percebut res dels dos museus. em pagament jo els bitllets quan vinc a les reunions del patronat i altres reunions "< / em>.