Quantcast

Pablo Alborán, irreconeixible en una imatge de fa vuit anys

Diana Navarro va visitar aquest dissabte al plató de 'Quin temps tan feliç !, programa de Telecinco presentat per María Teresa Campos. En aquesta visita, a més de repassar la seva llarga carrera com a cantant i de presentar el seu nou treball, la cantant va poder recordar unes imatges de l'any 2008 al costat d'un desconegut Pablo Alborán.

Sí , en aquest moment Diana Navarro convidava a pujar a l'escenari a un noi de tot just 19 anys que feia els primers passos en el món de la música però que ni de bon tros esperava tenir un èxit musical tan important com el que gaudeix a dia d'avui.

"Pau havia de sortir. Vaig tenir la sort de veure-ho primer, però jo sabia que anava a arribar lluny. És un dels millors artistes que tenim al nostre país ", apuntava la cantant.

A les xarxes socials, els fans del malagueny al·lucinaven amb el look que lluïa Pablo Alborán fa vuit anys. Sí, de fet, molts han tret el seu semblant al cantant de 'Tant' amb Albert Rivera, el líder de Ciutadans. Vist de perfil, sí que donen un aire …

Els inicis d'Alborán no van ser gens fàcils, de la mateixa manera que els de molts cantants de gran tirada a Espanya que van haver de viure amb el just per triomfar en el que els feia feliç: la música.