Quantcast

Les gogós de Pequín Express es despullen a Interviú

Les concursants de Pequín Express , Carol i Rocío , no van deixar indiferents a ningú. El seu pas per la televisió els va donar popularitat i, sobretot, van cridar l'atenció per la seva espectacular cos, ja que totes dues eren gogós de discoteca.

Pots veure-les clicant aquí.

Les dues joves s'han despullat per complet a la revista d'aquest dilluns i les descriuen com "les favorites de Cristina Pedroche" , tot i que van ser les segones expulsades de l'aventura. Amb només una motxilla i uns pantalons molt curts, han ensenyat absolutament tot a la portada.

"Pensàvem que el programa seria més físic que mental" , han declarat les gogós , que es mostren orgulloses del seu pas pel programa. Carol i Rocío es defineixen com lluitadores, tot i que admeten que van tenir mala sort i els va doldre molt en el seu moment. No obstant això, totes dues ja estan traient rendibilitat a Pequín Express .