Quantcast

La "dona de rosa", la protagonista de la final de la Copa del Rei

La llotja del Calderón es va omplir d'autoritats que van presenciar la final de la Copa del Rei en la qual el Barça va sortir victoriós, a la pròrroga, davant d'un combatiu Sevilla. Durant els 120 minuts de partit, la majoria dels presents, entre ells Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, ??Carles Puigdemont, president de la Generalitat o Susana Díaz, presidenta de la Junta d'Andalusia, es van mostrar nerviosos davant el que succeïa en el terreny de joc.

a pocs metres d'ells i captada per les càmeres de Cuatro a gran part del partit, apareixia una dona amb un vestit de color rosa que es va convertir en la protagonista … en les xarxes socials! Per què? Ningú era capaç d'entendre com "no s'immutava ni amb les faltes, ni amb les jugades polèmiques, ni amb els gols" . "Sembla que ni li estigués avorrint sobiranament el partit a jutjar per les reaccions que ha tingut", explicava un tuiter en el seu compte personal.

"La dona de rosa", tal com va ser batejada en les xarxes socials, va aprofitar el partit per tirar-se alguna que altra 'becaina', estant fins i tot més pendent del seu telèfon mòbil que del que feien al camp el Barcelona i el Sevilla.

Després d'hores i hores de recerca, les xarxes socials han descobert que es tractava de la dona d'Ángel María Villar , el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol.

Els tuiters han aprofitat aquestes imatges per realitzar alguns muntatges sobre la "dona de rosa". Són realment bons!

La dona de rosa porta la roba de marge simpson però mal < a href = "https://t.co/HeptwiX2xo"> pic.twitter.com/HeptwiX2xo

& mdash; Huzhyx (@Huzhyx) 22 maig 2016

Molta gent es queda amb la dona de Rosa en aquesta foto, jo amb el tros de disfressa que es va currar Florentino. pic.twitter.com/Xcr7Bralbg

& mdash; Fernan Silva Sánchez (@jarafersilva) 23 maig 2016

La Dona de Rosa us diu bon dia, encara des de la llotja. #LaMujerDeRosa #FelizLunes pic.twitter.com/j7yn9yoamo

& mdash; Pumpkin Queen (@Vir_Sweetdreams) 23 maig 2016

Dilluns, 7 de matí. L'hora en què tots som la dona de rosa.

& mdash; Mikel Uribe (@mikel_uribe) 23 maig 2016