Quantcast

Fotos que amaguen una sorpresa ia simple vista no es veu

-

1
Aquestes fotos que us vam mostrar a continuació tenen alguna cosa en comú. Cal mirar-dues vegades p

Aquestes fotos que us vam mostrar a continuació tenen alguna cosa en comú. Cal mirar-dues vegades per veure la sorpresa que tenen oculta. Com que som macos, nosaltres hem fet un petit cercle en cadascuna de les instantànies per si camineu curts de mires. Golfi, on mires? Per exemple, ens fixem en la idíl·lica foto d'aquesta parella somrient en un parc temàtic de Disney. El que sembla una innocent foto més, té una enorme càrrega de doble sentit, a jutjar per la mirada lasciva d'goofi (a la samarreta de l'home) apuntant justament els pits de la dona. En aquest cas, en comptes de goofi podríem rebatejar-com 'Golfi'. Segur que els nois no es van adonar de tal detall fins revisar totes les fotos de l'àlbum del seu viatge a Orlando.

Atrás