Quantcast

Famosos que van tenir una mort trista i en soledat

-

1
Cada cas és diferent i cada un d'ells té al voltant seves circumstàncies pròpies i molt determ

Cada cas és diferent i cada un d'ells té al voltant seves circumstàncies pròpies i molt determinades. Tots els personatges que anem a incloure aquí van ser famosos de molt diferent índole -des actrius oblidades a cantants que un dia van ser superventas- i representen, a manera de moralitat, el futur de molts personatges populars que avui omplen pàgines i pàgines de actualitat. L'estrella no refulgeix sempre puiede que es faci fosc per males decisions personals o professionals. Anem a repassar els tristos casos d'artistes que van caure en desgràcia i van passar d'allò més alt a desaparèixer sense que ningú se n'adonés. En altres ocasions, la mort treu la llum desgràcies que mai sospecharíamos acuitaven a l'estrella caiguda. Exemples? Els rumors sobre les males condicions en què va poder morir el 2013 Sara Montiel, una de les majors estrelles que ha tingut Espanya a nivell mundial, pot ser l'exemple més proper de personatges famosos que si bé van ser venerats, van acabar els seus dies sense suport, ni massa mitjans econòmics . Al marge del món en el qual van triomfar i enfosquits en els mitjans de comunicació Sonia Martínez Tots aquells nascuts abans de 1980 recordaran a aquesta juvenil i guapa presentadora que es va iniciar en la televisió de la mà de diversos programes infantils. Era vivaç, eixerida i molt atractiva. A més, va tenir una carrera com a actriu que en la seva època va ser valorada, amb cinc pel·lícules en el seu haver amb directors com Gonzalo Suárez o Luis García Berlanga. Tan popular va ser en aquells anys que es va convertir en habitual de les revistes del cor que li van arribar a atribuir un romanç amb el fill de la Duquessa d'Alba, Cayetano Martínez de Irujo, encara que ella va preferir tractar aquest tema amb discreció i es va limitar a dir que només hi havia una relació d'amistat. Males decisions i companyies inadequades van començar a soscavar la seva vida i la seva carrera. Unes fotos a Interviú el van apartar de la seva carrera professional i el desaforat consum de drogues va fer la resta . El seu declivi va venir per l'heroïna, va viure en la indigència i va morir molt jove, als 31 anys, víctima d'SIDA.

Atrás