Quantcast

Famosos que es van posar a estudiar passats els 30

-

1
«Havia d'haver estudiat en el seu moment». Per falta de temps, per viure de les rendes (tenir

«Havia d'haver estudiat en el seu moment». Per falta de temps, per viure de les rendes (tenir més del compte i deixar els estudis a un costat) o per la mandra que et dóna aixecar de la butaca quan tens un compte corrent molt solvent (amb diversos zeros que et protegeixen en cas de caiguda), hi ha famosos que segurament es lamenten d'abandonar en la seva adolescència al col·legi o l'institut. I què han fet? Cantar de nou la mítica cançó de l'anunci d' 'El Corte Inglés' (sí, la de «tornar a començar, una altra vegada, tornar a estrenar sabates i llibres …») però amb més de 30 anys. Sí, ara els costa més haver de fer colzes i els temaris no entren tan bé com abans. Esperem que amb esforç i molt de sacrifici aconsegueixin els seus objectius. Segurament molts d'aquests famosos que estudien a dia d'avui et sorprendran! Rafa Mora Un dels tronistes estrella de 'Dones i homes i viceversa 'ha patit un canvi radical. No, no parlem del seu físic espectacular sinó de la seva fortalesa mental per haver-se apuntat a la universitat amb 33 anys. Sí, ha passat de ser un noi de gimnàs a un noi de biblioteca. En concret, Rafa Mora s'ha matriculat en Psicologia. T'imagines que et fes teràpia? Seria un tant desgavellat que davant d'un problema de dimensions radicals et atengués un expert en fer bolos. A més, el valencià, amic íntim de Kiko Rivera, està viatjant habitualment a Londres per aprendre anglès. Aquí, aquí, engreixant el currículum per assegurar-se un lloc en sortir de la Universitat. És una altra persona!

Atrás