Quantcast

Joc de Trons: La HBO filtra po error el proper capítol

Els seguidors més impacients de 'Joc de Trons' estan de sort, ja que el proper capítol de la sèrie, que s'emet la nit del 22 de maig, ha estat filtrat per error . ¿El culpable? La pròpia HBO , canal que emet la popular sèrie, al moment menys pensat.

Tot i que la cadena nord-americana té fortes mesures de seguretat per evitar que els seus capítols surtin a la llum abans d'hora, en aquesta ocasió ells mateixos han estat els culpables de l'error que ha fet que el cinquè capítol de la sisena temporada es trobi ja en totes les pàgines de descàrregues i de sèries online.

HBO Nordic , el servei de streaming de la cadena, ha estat qui ha pujat per error a la xarxa el proper capítol que s'ha d'emetre, anomenat 'The Door'. Tot i que només ha estat un parell d'hores disponible i després l'han eliminat, el capítol ja es pot trobar fàcilment a la xarxa.

Els més impacients ja poden veure-ho i estalviar unes hores d'espera, però la veritat és que la qualitat en la qual es pot veure el capítol no és massa bona.