Quantcast

El PP guanyaria les eleccions i Units Podem superaria el PSOE, segons Metroscopia

La coalició entre Esquerra Unida i Podem aconseguiria superar al PSOE a les eleccions del proper 26 de juny. Units Podem desplaçaria als socialistes de la segona posició, mentre que el PP seguiria sent el partit més votat , segons una enquesta realitzada per Metroscopia per al diari El País.

L'aliança entre els partits de Pau Igesias i Alberto Garzón, que divendres passat va presentar el logotip que portaran a les paperetes de cara a les eleccions, superaria en tres punts a la formació de Pedro Sánchez. Per la seva banda, el partit liderat per Mariano Rajoy s'afermaria com la primea la força política del país, i obtindria fins i tot més suports dels que va aconseguir en els comicis del 20-D.

D'aquesta manera, segons es dedueix d'aquesta enquesta preelectoral, es confirmaria el 'sorpasso' amb què Esglésies va amenaçar Pedro Sánchez fa unes setmanes

Segons l'enquesta de Metroscopia, el PP guanyaria les eleccions amb el 29,9% dels vots , Units Podem sumaria el 23,2% , el PSOE cauria a la tercera posició amb el 20,2%, i Ciutadans tan sols obtindria el 15,5%.