Quantcast

Els bloguers participants en el TBM destaquen una organització «espectacular» i la varietat d'activitats proposades

Després de dues jornades de conferències i treball intern al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, els 160 bloguers que des de fa dos dies estan de visita a Andorra en el marc del Travel Bloggers Meeting 2016, han visitat, durant tot aquest diumenge, diferents indrets del Principat realitzant les activitats organitzades per Andorra Turisme. Així, a partir de 15 activitats diferents, els bloguers han pogut personalitzar, en funció de les seves preferències i la temàtica del seu portal web, la seva estada a Andorra. En relació a la tasca realitzada des d'Andorra Turisme, durant la visita a la basílica Nostra Senyora de Meritxell, tant Isabel Romano, del blog 'Diario de a bordo'; com José Luis Toribio, del blog 'adictosalosviajes.com'; han definit l'organització com a «espectacular» i «de deu». A més, també han valorat molt positivament l'ampli ventall d'activitats proposades, fet que segons ha indicat Toribio, «ens ha servit per veure que Andorra és molt més que compres i neu i que té molt potencial». De forma similar, Sara Terrones, del blog 'viajarlocuratodo.com', ha detallat que «nosaltres no hem anat de compres durant els dos dies que hem estat a Andorra».