Quantcast

Mor una nena de 12 anys en una excursió a la Vall del Jerte

Una nena de 12 anys ha perdut la vida després de patir un desmai durant una excursió que estava realitzant amb el col·legi per la ruta de la Gola dels inferns, a la Vall del Jerte a Cáceres (Extremadura).

Aquest tràgic succés va tenir lloc el divendres, al voltant de les 17:30 de la tarda, a la zona dels Pilones, segons explica el Centre d'Emergències d'Extremadura.

La petita, que es trobava al costat del resta dels seus companys, que s'havien desplaçat des de Salamanca fins a Càceres, va patir un esvaniment sobtat. El 112 va rebre l'avís immediat perquè atenguessin la petita, però la zona és de difícil accés. Per aquest motiu, l'equip mèdic va haver de ser traslladat en tot terreny pels vigilants del centre d'interpretació natural del Jerte.

Quan van arribar els primers serveis mèdics que es van mobilitzar, van practicar les maniobres de reanimació a la nena, però ja no van poder fer res per la seva vida.